>

Propòsit

El nostre propòsit és incentivar un estil de vida saludable basat en l’activitat física en el medi natural i promocionar la preservació i el respecte dels entorns pirinencs dels quals formem part.
Volem defensar l’estil de vida en els entorns rurals i fer-ho a través d’una proposta compartida amb totes les persones que s’allotgen a la nostra casa.

El Pirineu ens ofereix un pati perfecte per dur a terme activitat física de qualsevol classe i intensitat, tot deixant de banda el sedentarisme. Ens ajudarà a desconnectar dels dispositius mòbils i del ritme de vida frenètic del dia a dia. Cal desconnectar per tornar a connectar.

La inactivitat física és una pandèmia global reconeguda en l’àmbit internacional que preocupa pels greus efectes que tindrà en el nostre planeta. Aquesta realitat converteix la nostra societat en passiva i poca reactiva a les realitats que ens envolten. Nosaltres proposarem, amb el nostre allotjament i les propostes d’activitats, una reflexió sobre l’estil de vida, promocionant la salut activa i el respecte absolut pel medi ambient.

Les Cases Altes de Posada
La Vall de Lord
Vistes aèries de la Vall de Lord des de les Cases Altes.

Cases Altes és un indret ideal amb un entorn tranquil i on t’oferirem un tracte excel·lent