Activitats

L’Esquitllada de Busa

Tipus: Ràpel, espeleologia, avencs.

En aquesta activitat de dos dies ens escaparem de la Presó de Busa situada a 1.300 metres a través dels seus avencs. Es tracta d’una activitat combinada on us formarem amb les tècniques de ràpel i seguretat en espeleologia per poder salvar els més de 100 metres de desnivell positiu que separen el cingle del Capolatell amb l’escapatòria més segura. Per fer-ho s’enllaçaran 5 ràpels que passen per dins la roca del Capolatell entre avencs històrics i unes vistes privilegiades.

Per més informació i reserves podeu descarregar-vos el fulletó informatiu o posar-vos en contacte amb nosaltres.


Esport

Estem situats en un indret ideal per a la pràctica esportiva. Fomentem l’activitat a l’aire lliure i tenim un entorn excel·lent per desenvolupar-la. Les estacions del Port del Comte i Tuixent la Vansa són ideals per a realitzar activitat física de tots els nivells
i tipus. Però també la Serra de Busa i els entorns més propers de les Cases Altes són un lloc ideal per explorar.


Turisme Familiar

Turisme Familiar

Practicar una activitat esportiva en família és ideal perquè cada un trobi el seu espai i pugui desenvolupar-se lliurament.

Tenim itineraris preparats perquè pogueu gaudir del senderisme, el trail running o el ciclisme amb total seguretat. En tenim per tots els nivells i us ajudarem a inicar els més petits en el magnífic món de l’esport a l’aire lliure. També podeu practicar l’orientació
o fins i tot passar-vos el dia remant, fent caiac,
paddle surf o piragüa quasi sense sortir del recinte. Un cop acabada l’activitat gaudireu de sales d’estar per relaxar-vos, un àpat amb vistes o podeu remullar-vos a la piscina mentre contempleu el magnífic pantà de la LLosa del Cavall. Fes turisme, fes esport, fes família!